| Папучари/Папучарење | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пет 21 Aвг 2009, 03:32 | |
| Ајде, само да не се повтори хех.. ме испобунивте ептен сте комплицирани. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пет 21 Aвг 2009, 02:09 | |
| - huBaBuBa напиша:
Месечинке не преправај вака повеќе постови цела тема сега се измени некако Функција измени немам само јас. Не сум менувала јас ништо. Гледам дека се сменети некои одговори и еден мој пост фали. Јас немам сменето ништо, а во информации за образложение за избришани постови и теми нема никакво образложение за ништо во врска со темава. Незнам ни јас што се случува. - Nikicka напиша:
- Изледа јас не сум во контекст со муабетов... се извинувам
Не е дека не си во контекст со муабетов, се работи за некакво недоразбирање. Изгледа Ники менувал, бидејќи гледам дека негов пост е сменет, во секој случај глупаво е вака. И да се работи за нечие недоразбирање не е убаво да се менуваат вака постовите. Таман работа сите да можеме да си ги преправаме постовите секогаш кога ќе ни текне, па тогаш цела тема нагоре ќе биде ОГРОМНО НЕДОРАБИРАЊЕ. Не ми се допаѓа ова воопшто. он: Папучарите се додека се папучарат умерено дури и слатки се, секое претерување нечини. | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пет 21 Aвг 2009, 01:58 | |
| - Nikolaj напиша:
- колку за информација и девојките се папучарат
Одамна позната информација, само што темава се наоѓа во под форумот за мажи, па девојките затоа и не беа спомнати во мојот пост. - Nikolaj напиша:
- ако збориме за буквално папучарење тогаш не постои суштество кое не се папучарело.
Да де да Незнам јас за друго папучарење.. Уствари цело време сме биле тука со размислувањата Него да и мене не ми е јасно она за кое и Никичка гледам те цитирала. Некако како да ми фалат некои постови во темава, а ти си изменил некои одговори па сега се ми е збркано, ама нема врска веројатно Мунлајт нешто преправала тука. Месечинке не преправај вака повеќе постови цела тема сега се измени некако | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пет 21 Aвг 2009, 01:52 | |
| - Nikolaj напиша:
- Jaс нема шанса да бидам политичар
Каква врска имаат политичарите со папучарите? Твојот одговор се однесуваше на мојот предходен? Не разбирам. Изледа јас не сум во контекст со муабетов... се извинувам
Последната промена е направена од Nikicka на Пет 21 Aвг 2009, 02:03. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Вто 18 Aвг 2009, 20:14 | |
| - Nikolaj напиша:
- гревота е да збориш така за тоа што тоа не е вистина воопшто и ти не можеш да збориш за сите машки туку само за себе
Секое машко има симнувано ѕвезди. . .а со самото тоа тој се папучарел. . . Сигурно барем еднаш си и се пуштал на некоја девојка, мала е веројатноста сите девојки што си ги имал да го направиле првиот чекор Сигурно ти си се случило да покажеш силни емоции, колку ја сакаш девојката и колку истата ти значи. Се е тоа папучарење во нормална граница. И "папучарите" не се ништо што како поим е навредливо. Незнам зошто те навреди мојот пост. | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Вто 18 Aвг 2009, 04:46 | |
| | |
|
| |
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пон 17 Aвг 2009, 19:47 | |
| Ама папучарење по малкууу не е на одмет | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење Пон 17 Aвг 2009, 15:33 | |
| Па повеке ми личи Политичар = превртлив човек, лукав, себичен, лабилен карактер... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Папучари/Папучарење Пон 17 Aвг 2009, 14:58 | |
| Ме интересира што подразбирате под овие два поима? -Папучар -Папучарење Дали се сметате за папучари или пак сте биле само во одредени ситуации и во кои ситуации? Се за папучарите и папучарењето тука | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Папучари/Папучарење | |
| |
|
| |
| Папучари/Папучарење | |
|