huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Чудно ми ти ЧУДО :D Чет 10 Сеп 2009, 16:04 | |
| | |
|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Чудно ми ти ЧУДО :D Чет 10 Сеп 2009, 15:58 | |
| Вчера ги видов таму накај Палма во Центар Што е финтата? Знае некој? | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Чудно ми ти ЧУДО :D Пет 21 Aвг 2009, 03:46 | |
| Ги имам видено Ептен изгледаат забегано, ништо чудно новинариве да ги упецаат па да ги видиме на ТВ Инаку не просат, немаат никаква кутија пред нив и сл. Незнам која им е поентата, а да се гледа дека не се професионалци, немаат врска со играње. | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Чудно ми ти ЧУДО :D Пон 17 Aвг 2009, 19:14 | |
| Во оваа тема можеме да пишуваме што се чудно сме се изнагледале низ град. Да си оговараме, да се смееме... Јас и Хубабуба последнава недела на двапати имаме начекано првиот пат еден пар а вчера и цела една група како си пуштаат музика и играат валцер и танго во центарот на градот. Првата локација каде што ги видовме беше ГТЦ некаде кај Европа продавницата за благо. Вчера беа во жена парк По играњето можев да забележам дека не се професионалци и дека прават грешки во чекорите. Знае некој што е финтава? | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Чудно ми ти ЧУДО :D | |
| |
|