| Еве баш сега | |
|
+16ankii maister Irena Nikolaj Zare svezdicka tormozenjee Imhotep Nightw@lkeR Nikicka Barbie Aleksandar Шеќерче °•MoonLight•° GoldenBoy huBaBuBa 20 posters |
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Еве баш сега Нед 06 Сеп 2009, 11:06 | |
| Се чудам што му е на времево! надвор е | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 21:30 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 17:11. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 20:01 | |
| Во гужва сум, де навака де натака. Чекам гости немам време на раат да здивнам да видам што се случува на форумов | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 19:51 | |
| Причекувам дали ќе заврне, ако не заврне идам да скитам надвор има турнир во мал фудбал кај мене во маало па ќе идам да гледам! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 19:42 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 19:04 | |
| Јадам благо | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 17:33 | |
| Идам да се распрашам доле (кај баба ми и тетка ми) Дали случнале за несреќата | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 12:58 | |
| | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 04:15 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 17:11. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 04:10 | |
| Баш утре ќе пробам,а и да се видам со хубабуба немам гајле Мастики со мене,а и двајцата сме кромидојадачи така даааааа.... Луков е малку по јак до душа ама нема врска Фала Никииии И добра ноќ Идам да си легнам дај боже убаво да спијам вечерва. РЕДНО Е! | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 04:08 | |
|
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 03:58 | |
| - Nikolaj напиша:
- хехе ај вака направи, утре стани рано и биди будна преку целиот ден, некаде околу 22:00 најади се лук да да, малце е гадно ама тој го спушта притисокот и некаде во 23:30-24:00 нагло ке ти се приспие. Кога ке се разбудиш сабајлето ке бидеш наспана и свежа а и сонот ке ти се нормализира па ке стануваш рано
Леле фала Ники, татко ми крка лук, ќе кркнам и јас едно малечко лукче само да ми пројде периодов. ХРОНИЧНО ненаспана сум и хронично нервозна.. Незнам што ми е И некое чувство како да ме мачи нешто, како да сум направила нешто лошо, како да имам грижа на совест а нема врска. Незнам зошто..полудувам | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 03:54 | |
|
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 03:40 | |
|
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Саб 05 Сеп 2009, 03:38 | |
| измив лице и заби и на кратко да видам што има на форумов па да си легнам | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 21:53 | |
| И благодарам на Никичка за одличната информација на порталот Вакви информации НЕ СМЕЕМЕ ДА ПРОПУШТИМЕ | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 21:33 | |
| Конечно да седнам на нет, леле бе па никако никого да начекам. Ми фалите тормозерииии | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 21:27 | |
| Леле луѓе конечно да се осетам малку подобро, збеснав денеска, многу работи од кожа ме извадија | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 18:51 | |
| Само што станав од попладневна дремка | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 17:10 | |
| Ми се јаде нешто недефинирано, и Мунлајт многу ми се допаѓа сега начинот на кои се наредени смајлињата | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 12:17 | |
| Ги прегледувам новите постови па да напишам и јас нови некои. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Еве баш сега Пет 04 Сеп 2009, 04:58 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 17:12. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Еве баш сега Чет 03 Сеп 2009, 23:12 | |
| Направив некој ред со смајлињава додадов нови, избришав стари и сега го чекам Хубабуба | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Еве баш сега | |
| |
|
| |
| Еве баш сега | |
|