Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Facebook профили Пет 28 Aвг 2009, 00:33 | |
| Имам профил, секој ден си го чепркам, си решавам квизови, не аднувам-ме аднуваат Си имам пет (миленик) ми се вика Туфи. Ја отварам пандорината кутија речиси секој ден. Гледам што има ново на профилот на дечко ми, со кој пишува јасно и гласно дека сум во врска ДА СЕ ЗНАЕ ДА НЕ СЕ ЧЕПКА ТАМУ! НЕ МИ ДИРАЈ НЕ ТИ ДИРАМ | |
|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Facebook профили Чет 27 Aвг 2009, 23:26 | |
| имам профил на facebook, со сите што ми се во пријатели се знам! | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Facebook профили Чет 27 Aвг 2009, 18:07 | |
| Имам facebook и имам најубави слики (не дека јас сум најубава, Шеќерче ме сликаше) Јавно да ја пофалам Го имам неколку месеци, ретко го погледнувам, не се опседнувам со него и немам кој знае колку пријатели. Оние што ги знам лично и чат пат по некој кој немам појма кој е. | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Facebook профили Сре 26 Aвг 2009, 23:17 | |
| Јас имав, ама веќе не. Губев мнооооогу време на фејсбук и сфатив дека такво нешто стварно не ми треба. Ништо корисно а ми одземаше многу, многу време. | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Facebook профили | |
| |
|