| Демократски топлес | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Демократски топлес Пет 28 Aвг 2009, 00:14 | |
| Нема потреба да се повторувам. Ги подржувам Никичка и Мунлајт и ќе кажам кратко и јасно ЈАС СУМ ПРОТИВ ова. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 18:31 | |
| Не не темава ти е на место. И аватарот исто така Разменуваме мислења а и во експресно време и втора страница се отвори Имаш рејтинг од мене за тоа. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 18:29 | |
| | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 18:26 | |
| Фала Николај за рејтингот Инаку ја оправдувам Мунлајт за реакциите се гледа дека со револт пишува на темава. И јас исто колку и да делувам смирено кај мене владее доза на немир и огромна одбивност кон женскиот пол. Бидејќи заради многу вакви девојки во исти кош се ставаат многу нормални девојки. Губиме од вредноста што ужасно иритира. | |
|
| |
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 18:03 | |
| хахаха Малку им е на плажа да шетаат топлес, имаат и нудистички плажи, сега и на улици сакаат. Не бе светов тргнал во пропаст. Каква златна младина? Ништо од тоа. Покрај вакви ЛУДАЦИ да одгледаш ЗДРАВО ДЕТЕ???? (како нема смајли што се крсти со лева рака) Овие со домати би ги гаѓала да ми се појават во Ск. УАААААААА | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 17:44 | |
| бог да чува и да брани. . .што ќе невидиш,што ќе нечуеш. . . .алооо јес да сме 21 век. . .ама пример. .замисли си ја девојката или жената своја покрај тебе да е тополес. . .а па да незборам за мајките. . .против ова сум 100000% . . . .МУНЛАЈТ да си ми жива и здрава за тоа што го пиша. . .имаш рејтинг од мене,се разбира позитивен. . . | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 17:33 | |
| Јас прва би излегла да протестирам против овие. Јас сум поборник да имаме здрава младина, ова е катастрофа за женскиот род. Гола да шетам по улици? Па што ми недостасува вака? Се знае кој треба да ме гледа гола, цел свет сигурно не. Градите служат за доење, а не цел свет да ги гледа. Кај нас девојки со мини (провакативно облечени) се мета на коментирање, потсмев и оговарање. Симбол за неморална девојка, а не па ова. Ова е надвор сите нормални граници. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Демократски топлес Чет 27 Aвг 2009, 03:55 | |
| Јас сум АПСОЛУТНО ПРОТИВ На што личи тоа? Зошто да шетам гола? Топло ми било? Да провоцирам манијаци? Да ме зајапаат секакви глупаци? Ма ајдеее. Со кој памет ова? После да протестирам дека имало силувачи, дека вриело од манијачишта? НЕ!!!! Сакам утре ќерка ми безгрижно да ја пуштам да шета по улица без да се плашам дека некој ќе ја повреди.Да знае што е интимно и што НЕ ТРЕБА да го гледа целиот свет. Сакам утре син ми да не гледа се и сешто по улиците, да знае да го почитува женското тело.
Едноставно несакам да живеам ЈАС во перверзен свет. Во свет на силувачи, манијаци, сексуално заболени луѓе, луѓе оперирани од срам и од морални вредности.
Разочарана сум од се ова што го прочитав. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Демократски топлес Сре 26 Aвг 2009, 23:26 | |
| Момци и Девојки Какво е вашето мислење околу оваа работа? Јас лично немам ништо против но би имал против доколклку би видел некоја стара бабетина топлес или некоја со градите до пупак.. Малите деца како ке го доживеат тоа во психолошки аспект може дамо да претпоставуваме Еве малкуцка слики како изгледаа тие протестипа дури и... Е стварно не знам дали американкиве се збеснати или што е работава него дали вие почитувани тормозерки би го поддржале овој закон? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Демократски топлес | |
| |
|
| |
| Демократски топлес | |
|