GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Работно искуство... Пон 31 Aвг 2009, 14:09 | |
| Агенција за хонорарна работа, во Нова Македонија, во фирма за Телефонија-телефонски централи, за компјутери и мрежи, Видео надзор, Осигурителна компанија и сега за сега толку е. | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Работно искуство... Саб 29 Aвг 2009, 14:54 | |
| Инаку Хубабуба ептен добра тема, рејтинг + од мене | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Работно искуство... Саб 29 Aвг 2009, 04:07 | |
| Кафич, интернет кафе, пицерија и агенција за (хонорарна работа) делење летоци | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Работно искуство... Саб 29 Aвг 2009, 03:54 | |
| Јас сега за сега никаде немам работено | |
|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Работно искуство... Саб 29 Aвг 2009, 03:52 | |
| Тука пишете го вашето работно искуство. . .каде работите и каде се имате работено. . | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Работно искуство... | |
| |
|