Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Завист и љубомора Пон 31 Aвг 2009, 20:30 | |
| Ми се случило да бидам љубоморна, на секој жив човек му се случува тоа. Самото си доаѓа, нешто што не го посакуваш, нешто што не го контролираш едноставно го чувствуваш. Љубомората може да влијае и позитивно. Ако сум љубоморна поради успехот на некој друг и барам начин како да станам успешна. Во секој случај јавно не ја манифестирам, немора да знаат што чувствувам па зад грб да викаат "Нека пукне од мака" | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Завист и љубомора Нед 30 Aвг 2009, 21:17 | |
| Дали знае понекогаш кај вас да се јави љубомора или завист према некоја личност? Према нешто што постигнал тој а вие не? Према среќата и околностите под кои некои луѓе живеат а вие не? Ајде малку дискусии околу оваа тема, како се справуте со љубомората? Кога сте љубоморни дали мислите дека околината тоа не го забележува? Како се чувствувате? Што правите? | |
|