| Нешто чудно се случува со мене | |
|
|
Автор | Порака |
---|
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Саб 05 Сеп 2009, 10:44 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Пет 04 Сеп 2009, 21:28 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Пон 31 Aвг 2009, 03:36 | |
| - Nikicka напиша:
- Тогаш Маистер лекот е во мирот, ај најди си мир, најди си место каде што ќе имаш подобра концентрација.
Таму каде што сега учиш нешто ти го одзема вниманието. Смени позиција. И одмори малку, можеби заморот си го прави своето Се сложувам со Никичка, кога ни кафињата ни енергетските чоколадца веќе не делуваат на концентрацијата или ти треба сон, или одмор од најмалку 1 саат или Маистер смени го местото. Најди местенце што ќе те инспирира. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Нед 30 Aвг 2009, 23:32 | |
| Тогаш Маистер лекот е во мирот, ај најди си мир, најди си место каде што ќе имаш подобра концентрација. Таму каде што сега учиш нешто ти го одзема вниманието. Смени позиција. И одмори малку, можеби заморот си го прави своето | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| |
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Нед 30 Aвг 2009, 23:11 | |
| Маистер а да пробаш со повеќе благо ?! Бар мене ми успева така. И јас вака како тебе кога почнувам да губам концентрација оставам да помине време, го одмарам мозокот и јадам благо. мислам дека благото ми дава енергија а сигурна сум и дека ми ја зголемува концентрацијата. Мавни ги кафињата на страна почни со чоколадце. Еве на пример банџи, или било кое друго енергетско. | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене Нед 30 Aвг 2009, 22:54 | |
| ај ке бидам прв што ќе напиам нешто во мојава темичка последние 6-7 дена неможам да се сконцентрирам баш за ништо, дури и до тој степен да незнам колку се 12+24 ! учам, а мозочево не ми апсорбира баш ништо! пред тоа ми било доволно некоја работа да ја прочитам еднаш или двапати и да знам се од А-Ш! ама сега не ми иде баш така лесно, незнам што ми е!!!??? | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
| Предмет: Нешто чудно се случува со мене Нед 30 Aвг 2009, 22:48 | |
| нешто чудно се случува со мене ? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Нешто чудно се случува со мене | |
| |
|
| |
| Нешто чудно се случува со мене | |
|