| Како си го поминав денот? (со смајли) | |
|
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Сре 16 Сеп 2009, 11:15 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Вто 15 Сеп 2009, 19:23 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Саб 12 Сеп 2009, 19:47 | |
| | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Саб 05 Сеп 2009, 13:00 | |
| | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Саб 05 Сеп 2009, 04:04 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:08. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Саб 05 Сеп 2009, 04:01 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Вто 01 Сеп 2009, 20:08 | |
| | |
|
| |
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Вто 01 Сеп 2009, 11:24 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) Пон 31 Aвг 2009, 16:18 | |
| aj неможам да и одолеам на новава тема па да си пишам за вчера а за денеска ќе пишам дуууууууууури вечер | |
|
| |
*Rainbow Girl* Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 23 ТОРМОЗ порака : заљубенааа Љубовен статус : па незз дали слободна или нешо др Години : 38 Занимање : хуху заљубување Се чувствувам : загледана во некој изгнијам Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 59 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 2
| Предмет: Како си го поминав денот? (со смајли) Пон 31 Aвг 2009, 15:37 | |
| овде пишувајте со смајлиња како сте го поминале денот | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Како си го поминав денот? (со смајли) | |
| |
|
| |
| Како си го поминав денот? (со смајли) | |
|