| Помината мода | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Помината мода Пон 07 Сеп 2009, 04:18 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Помината мода Пон 07 Сеп 2009, 03:47 | |
| Одамна не сум се уклучила на мирц а не ни планирам. Имам забележено каков тип на луѓе се забавуваат таму и ни најмалку не сум воодушевена од нив. Напротив имам разочарувачки впечаток. Во секој случај не е тоа што некогаш било. Порано 60 денари плаќав за саат во нет кафе да бидам на мирц за да комуницирам со луѓе од цела Македонија и пошироко. Сега да е ЕДИНСТВЕНАТА програма на интернетов нема да ја посетам. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Помината мода Пон 07 Сеп 2009, 01:16 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:58. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Помината мода Саб 05 Сеп 2009, 19:43 | |
| | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Помината мода Саб 05 Сеп 2009, 19:08 | |
| Ви текнува на оние парчиња за облека кои се шиеа на маички и фармерки (на лактите и на колената) Јас едно време многу сакав фармерки со патики на колената | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Помината мода Вто 01 Сеп 2009, 02:10 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:57. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Помината мода Вто 01 Сеп 2009, 01:09 | |
| Порано и девојчињата играа ластик, брза 10-ка, игри со топка, послани кебиња и кукли... Сега се тоа умре, децата незнаат ништо повеќе од анимирани цртани филмови и компјутери. Нашите омилени Том и Џери, долгометражните Пепелашка и Снежана умреа.. Какви се овие Покемон, Дигимон???? | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Помината мода Вто 01 Сеп 2009, 01:02 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:58. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Помината мода Вто 01 Сеп 2009, 00:59 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 15:57. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Помината мода | |
| |
|
| |
| Помината мода | |
|