| Форум Ангели | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Форум Ангели Пет 04 Сеп 2009, 00:07 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Форум Ангели Чет 03 Сеп 2009, 19:10 | |
| Ајде доста веќе се вртиме во круг. Што било било.. | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Форум Ангели Чет 03 Сеп 2009, 19:07 | |
| - Nikicka напиша:
- а и нешто ја нема сега кај нас на форум
Кај ќе ја има? Ако и мене вака ме разоткријат на некој форум нема да стапнам веќе таму. А нејзино право си е дали ќе не излаже или не, ама ова беше па многу ОЧИГЛЕДНО | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Форум Ангели Чет 03 Сеп 2009, 16:08 | |
| а и нешто ја нема сега кај нас на форум | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 23:51 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:02. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 22:30 | |
| Излажала, излажала да сме здрави и живи тоа е. Со 12 години неможела да се регистрира. Битна е волјата да се зачлени на Тормозење. Ама ептен забегала, се направила постара и од мене Камо јас да се вратам на нејзини години | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 22:20 | |
| Јас пак ке кажам дека според моите претпоставки имам впечаток дека се работи за истата личност. Ако грешам нека ми прости Душица, еве нека си пише и таа свое мислење. Значи јас никого не обвинувам, и да Шеќерче се посигурна сум дека прочитав дека има 13 па по некое време 23 години. А и по постовите дека почнува учебната година и дека е нервозна сомнително е. на 23 години која учебна година почнува на 1 септември? | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 22:17 | |
| Добро од каде таа потреба да се лажеме за годините? Никичка тврди дека прво прочитала дека *Rainbow Girl* има 13 за по некое време да излезе дека има 23. На форумот ангели има девојче значи колку што разбрав што има 12 години ( на тормозење имаат право да се регистрираат само постари од 13) Ете и да излажела дека е година постара колку да се регистрира ама 10-всушност 11??? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 22:14 | |
| Би ми било драго доколку прочитам мислење и од *Rainbow Girl* Нека не убеди дека грешиме. | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 22:12 | |
| Кога ќе им заврши серијата пак ке си пишуваат ако си го сакаат форумот Можеби ќе измислат продолжение на серијата некој ден Форумчето и јас им го гледав супер им е само многу малечки има Се се 12,13,14 ретко некој постар. Битно форумот функционира беспрекорно што вика Мунлајт, па и како не би фалеле кога ни се пријатели а Никичка ова со членов што лаже за годините мислам дека си во право, на едно место има пишано дека почнува учебната година и дека поради тоа е нервозна а има 23 години. Сомнително во секој случај | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 20:32 | |
| A не не, такви серии не гледам воопшто. Кога ке им сврши серијата што ке прават со форумот? - Nikicka напиша:
- само што таму има 12 години а кај нас 23
*Rainbow Girl* полека ке стигнеш до 23 има време, сега пиши си дека имаш толку колку што имаш или додади +1 не е проблем | |
|
| |
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 20:07 | |
| И јас не сум зачленета, не ја пратам серијата и мислам дека Душица баш од тој форум ни доаѓа. Дури мислам и дека никот и е *Jasmin* ако не се лажам, само што таму има 12 години а кај нас 23 Бидејќи форумот како и нашиов можат да го гледаат и гости случајно во една тема открив дека *Jasmin* се вика Душица и си повзав дека можеби се работи за истата личност. Ако грешам нека ми прости. Форумот е супер, се им е супер средено, активноста им е одлична... само пофалби за форумот. Би била јас и таму член доколку ја пратев серијата | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 19:59 | |
| Ако гледаш ангели ако ја сакаш серијата зачлени се. Јас се зачленив само за да разменам банер. Инаку не сум активен член | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Форум Ангели Сре 02 Сеп 2009, 19:10 | |
| На порталов видов банер од некаков си форум Ангели па појдов да видам што има на самиот влез приметив дека форумот постои за серијата ангели Има некој од вас на тој форум? Какви се вашите впечатоци за тој форум? Дали да се зачленам? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Форум Ангели | |
| |
|
| |
| Форум Ангели | |
|