| Однос на работно место | |
|
|
Автор | Порака |
---|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Однос на работно место Саб 05 Сеп 2009, 20:06 | |
| Секаде има вакви луѓе, луѓе кои не заслужуваат такво работно место. Мислат дека штом се на таа позиција господ за муда го фатиле (се извинувам на изразов ама така е) А таа Марија, така се викаше нели? Таа и јас што не сум студент на тој факултет на неколку поминувања со Мунлајт до студентски имам приметено како се однесува. Не само со студентите туку и со возрасни луѓе. | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Однос на работно место Саб 05 Сеп 2009, 15:20 | |
| Ма на таа жена нема кој не и го собира | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 22:39 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:04. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 20:44 | |
| - maister напиша:
- многу сакам вакви луѓе - со иста сила и јас враќам - Clavum clavo ehtruditur(клин со клин се избива)
месечинке еднаш и мене еднаш ми се деси истото - и реков ке одам кај продеканот, бидејки ти несакаш да ја завршиш твојата работа - па ќе го замолам него - и одма стана фина како од финска да е !!!
Ма кој и е проблемот на оваа? Што и се случува? Да не си мисли јас сум муленце што ќе и ќути? Уште едно вакво однесување и јас ќе си превземам некакви мерки. | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 20:30 | |
| Болесници, е ова ти се искомплексирани створења. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 19:08 | |
| леле месечинке, јас скоро секој ден гледам по некоја ваква будалетинка па не се нервирам и исто како да не сум ја видел а искочам заборавам, таман работа ако се нервирам на секоја будала. Тебе прв пат ти е вака да ти се изоднесуваат? | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 17:26 | |
| Па таква е и нашата маалска продавачка Даринка. И нејзе не да не и се работиииии. Брбља на мобилен и те остава да чекаш 15-20 мин. да си го доврши муабетот. Да не зборам како враќа кусур, како да си циган па ти фрла железарии а не културно да ти го истави парите или пак да ти ги даде во рака. Ма бог да чува се луѓево. | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Однос на работно место Пет 04 Сеп 2009, 17:00 | |
| Леле луѓе колку сум иритирана. Одам денеска во студентски прашања и господичната не ме ни погледнува, фацата пред компјутер и ми вика кажи??? Јас уште љубезна добар ден, јас дојдов да ми ја заверите молбата. За да си добијам чекич по глава. Јас не заверувам молби да си одиш таму горе. (ТАМУ ГОРЕ?) Ја мрзеше да каже кај секретарката во деканатска. Уф Ме направи магаре, а не ми е прв пат да пишувам и заверувам молба, секојпат тоа го правам прво кај господичната па ТАМУ ГОРЕ. И кај секретарката истото прашање, а во студентски не ти ја завериле молбата? Епа да ти пукне чирот. И фино лепо им кажав дека неможам да се разберам со господичната, ќе биде ли проблем ако ја оставам да ми ја заверат а јас да си одам?! Добро, може, чао-пријатно. Накај дома одам збесната Нервозна па зошто? Има супер работа, млада жена, УШТЕ ДРСКА И АРОГАНТНА. Покрај такви луѓе човек да се осети како ТЕЖОК неандерталец. Уф како ми доаѓаше да и кажам оди си од тука ако не ти се работи, не сум јас од небо падната па ти со мене вака да се однесуваш. Колку е човек љубезен и фин со тебе ти 100 по толку дрска и арогантна према него. Се извинувам за рефератов, темата е јасна. Колку вакви луѓе познавате? Каде се ги имате сретнато и какви се вашите искуства? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Однос на работно место | |
| |
|
| |
| Однос на работно место | |
|