Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Несвестица Пон 07 Сеп 2009, 17:58 | |
| | |
|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Несвестица Пон 07 Сеп 2009, 17:42 | |
| Еее еве и кај мене се појави, ама се е ради времето Уште што не ме фатил некој вирус | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Несвестица Саб 05 Сеп 2009, 14:15 | |
| Си бил на Чеплес а. Бравос! Ептен е јако таму за полнење на батериите! А се имаш ли бањато на тие водопадите по пат што се? Јас се бапнав еднаш | |
|
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Несвестица Саб 05 Сеп 2009, 04:01 | |
|
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:08. Мислењето е променето 1 пати | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Несвестица Саб 05 Сеп 2009, 03:55 | |
| Луѓе кога имате несвестица која е најчестата причина поради која ја имате? Јас веќе неколку дена не се чувствувам добро. На моменти се губам, ми недостасува воздух, се препотувам, ми сецка сликата пред очи. Никогаш не сум била слабокрвна, а не сум ни бремена Незнам што ми е На диета сум ама не гладувам, јадам нормално, за разлика од пред тоа Не сум дебела, а ни слаба ама имам стомаче кое МОРАМ да го симнам. Несвестицава не ја повзувам со тоа. | |
|