| Прва помисла кога се разбудивте | |
|
+9Nightw@lkeR gjoka °•MoonLight•° Шеќерче GoldenBoy Nikicka Barbie Aleksandar huBaBuBa 13 posters |
|
Автор | Порака |
---|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Вто 23 Сеп 2008, 15:02 | |
| кој ќе станува пак, ми се спиеее... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Вто 23 Сеп 2008, 13:57 | |
| а да поспијам уште малку? не, не.. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Пон 22 Сеп 2008, 13:39 | |
| Каде е мајка ми да ме буди со кафе??? | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 20 Сеп 2008, 15:03 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 20 Сеп 2008, 14:36 | |
| Мачкава е напаст | |
|
| |
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Сре 17 Сеп 2008, 13:35 | |
| леле колку работа ме чека !!! | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Сре 17 Сеп 2008, 10:56 | |
| Кој ќе скита и денес по продавници да барам да си купам нешто! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Сре 10 Сеп 2008, 19:12 | |
| ма у пм се да иде и факс и се МИ СЕ СПИЕЕЕЕ | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Нед 07 Сеп 2008, 10:26 | |
| Што има за јадење? Многу сум гладен! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Нед 07 Сеп 2008, 03:12 | |
| кој ке весла по горештинава до град... и кога Никичка ме израдува кога ми кажа дека нема да идеме | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 06 Сеп 2008, 12:27 | |
| Ме боли грбот :cry: вчера тортура претрпев али вредеше! дигнав 100 кг :D :D :D затоа ме боли грб хехе........... | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 06 Сеп 2008, 10:28 | |
| Кој ќе станува сега, ај уште малце ќе си полежам! | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 06 Сеп 2008, 01:25 | |
| ајде станувај треба да се тушираш | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Саб 06 Сеп 2008, 00:44 | |
| Лелеее уште ми се спие, а кај ми е кебето?! хехе... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Пет 05 Сеп 2008, 16:53 | |
| Што сака сега глупаков?...лелееее ах овој не е нормален | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Пет 05 Сеп 2008, 13:53 | |
| | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Пет 05 Сеп 2008, 10:23 | |
| Лелеее ама ми се спие уште, ај мрш од соба и не досаѓајте!!! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Чет 04 Сеп 2008, 23:33 | |
| Кој се дере..... кај мене секое сабајле мајка ми се дере...... лол | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Чет 04 Сеп 2008, 23:31 | |
| Прва помисла - ај уште 5 минути... После пола саат - лелеее трчај накај факс | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Чет 04 Сеп 2008, 22:44 | |
| првиот пат:ајде рипи,конечно ќе ја видиш вториот пат:ништо од гледањето. . ма подобро и така ми се спие многу. . | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Чет 04 Сеп 2008, 21:55 | |
| Првиот пат:Ај ке станам покасно Вториот пат:Не станувам,не идам денес на факс | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Сре 03 Сеп 2008, 14:57 | |
| ајде кафето те чека | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Сре 03 Сеп 2008, 10:34 | |
| Ајде златен станувај имаш за учење, па после скитај | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| |
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте Вто 02 Сеп 2008, 17:09 | |
| Зашто по ѓаволите ме будат тоооолку рано а немам некоја попаметна работа за правење? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Прва помисла кога се разбудивте | |
| |
|
| |
| Прва помисла кога се разбудивте | |
|