Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . Саб 06 Сеп 2008, 00:01 | |
| Лека ноќ, супер нов изглед на форумот и така | |
|
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . Пет 05 Сеп 2008, 13:48 | |
| | |
|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . Пет 05 Сеп 2008, 00:10 | |
| Чао друштво идам јас на спиење со дружбата продолжуваме утре | |
|
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . Чет 04 Сеп 2008, 02:29 | |
| Лека ноќ народе да сте ми живи и здрави и да ве гледам почесто на форумот | |
|
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . Чет 04 Сеп 2008, 01:42 | |
| Ви посакувам Добра Ноќ на сите и убаво да си нанкате, па наспани утре пак овде да ве видам! | |
|
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Последна порака за добра ноќ. . . Сре 03 Сеп 2008, 00:17 | |
| Тука пишете ја вашата порака пред легнување...
толку беше од мене за денес. . .ДОБРА НОЌ на сите па се читкаме утре. . . | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Последна порака за добра ноќ. . . | |
| |
|