| Што ќе правите утре? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Нед 11 Јан 2009, 06:03 | |
| Ќе учам, а што да правам кога имам вежба за колоквирање | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| |
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Саб 06 Сеп 2008, 01:26 | |
| утре ќе станам. . па ќе идам кај татко ми на работа. . па ќе се вратам дома да гледам фудбал. . па вечерта ќе идам на ЧОРБА | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Саб 06 Сеп 2008, 00:41 | |
| Шеќерче, нема сама да дремчиш овде и јас ќе ти правам друштво! барем имаме занимација! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Пет 05 Сеп 2008, 23:59 | |
| Ееее не си сама и јас по теретана и по домце | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Пет 05 Сеп 2008, 20:50 | |
| па како што ми изгледа додека сите се на чорба јас ке седам сама дома ке паѓам во депресија и ке чепкам по форумов | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Пет 05 Сеп 2008, 13:50 | |
| Ќе спијам | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Пет 05 Сеп 2008, 10:27 | |
| Ееее утре е голем ден штознам, ќе уцам и ќе идам после во маало да гледам фудбал! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 16:38 | |
| Чачкам форум коментирам јадам нешо теретана и после пак на форумов :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 14:23 | |
| утре како и секој ден ќе станам од спиење, малце ќе го полниме форумов, па ќе јадам, па ќе идам да гледам фудбал кај мене во маало (има турнир во мал фудбал), а може ќе испадне уште нешто да се прави! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 13:45 | |
| На факултет со сигурност а после на форумов ке дремчам :flower: | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 13:12 | |
| Утре(денес хехе) јадам карамели по сабајле.... лол | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 09:51 | |
| Лелеее балзеси ви, кој ќе јаде благичко, кој ќе шета, кој ќе спие, а Јас морам да си учам Ама да знаете и јас после ќе си скитам | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Чет 04 Сеп 2008, 02:40 | |
| ке пијам кафенце со никичка ке папам благичко ке шеткам..... | |
|
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? Вто 02 Сеп 2008, 17:20 | |
| ништо посебно: будење, кафе кај мене, кафе кај некоја другарка, вечерта може ќе се шетне негде... и тоа е тоа! | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
| Предмет: Вежбам хехе Вто 02 Сеп 2008, 16:41 | |
| Ќе се билдам малце хехехехе | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Што ќе правите утре? Пон 01 Сеп 2008, 19:15 | |
| Што планирате да праите утре??? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што ќе правите утре? | |
| |
|
| |
| Што ќе правите утре? | |
|