| Администратори и модератори | |
|
+6huBaBuBa Aleksandar gjoka GoldenBoy Шеќерче °•MoonLight•° 10 posters |
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 25 Aвг 2009, 18:17 | |
| Nikicka е модератор на под-форумот здравје (гинекологија и психичко/ментално/емоционално здравје) | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:45 | |
| сликава многу ме бендиса па ја ставив за аватар, ако некој ја сака во поголема резолуција нека пише и ке му ја пратам на MSN или ке ја закачам на форумот | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:41 | |
| Убаво ти стои зеленава боја | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:40 | |
| Искрено не знам што да ставам за аватар ама ке најдам нешто | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:37 | |
| Ники зошто немаш аватар? | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:36 | |
| фала многу месечинке за модераторската функција | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 14 Jул 2009, 15:33 | |
| Nikolaj стана Супер ТОРМОЗ модератор Честито | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Саб 17 Јан 2009, 17:58 | |
| Се молат администраторите Голден бој и Шеќерче од наредната недела (некаде при крајот) Да се договорат кој да го прави порталот.
Следната недела ќе го прави едниот, другата другиот па потоа пак јас. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Сре 24 Дек 2008, 16:37 | |
| Голден ти го сменив и тоа глобален модератор | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Администратори и модератори Сре 24 Дек 2008, 11:23 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Сре 24 Дек 2008, 02:10 | |
| Златен портакалов си | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Вто 23 Сеп 2008, 16:17 | |
| Избришана е тема од желби и честитки без никакво образложение и причина.Во иднина тоа да не се случи. | |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Администратори и модератори Пон 22 Сеп 2008, 21:42 | |
| Благодарам, благодарам на честитките... Ќе се посветам целосно на задачата, и ќе се борам за едно подобро утре, утре кога сите ќе станеме и ќе се гордееме со нашето чедо: овој форум. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Пон 22 Сеп 2008, 16:35 | |
| Александар поради неактивност и неангажирање околу форумот не е повеќе глобален модератор.Неговата функција ја превзема Nightwalker. Напоменато беше дека оној модератор кој ќе престане да се залага за форумот повторно ќе биде обичен член. Nightwalker за твојата функција на форумот имаш се објаснето во темата администратори и модератори. Честитки за заслужената функција | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Пон 22 Сеп 2008, 14:35 | |
| Проблемот со постовите кои се избришани а сеуште постојат (како празни) ако е до модераторите,тогаш се молат сите модератори да си ја средат работата.Ако не тогаш ќе почекаме зошто јас немам објаснување за ова што се случи.Грешката не е во нас | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Администратори и модератори Пет 12 Сеп 2008, 01:46 | |
| секоја чест на модераторите за добро обавената обврска со менувањето на вулгарностите кои се наоѓаа на форумов. . .продолжете така. . | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Саб 06 Сеп 2008, 19:39 | |
| Има некаков проблем со цензурирањето на зборови..додека не се среди проблемот од вас модераторите се бара секој безобразен збор да се преименува.
*Во темата хумор забележани се неколку такви* | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Саб 06 Сеп 2008, 02:16 | |
| Модератори:
Од денеска форумот Отпад ке го користите можеби ке ви изгледа малку сложено но со текот на времето ке стане рутина.
Секоја избришана тема или пост ВЕ МОЛАМ да биде префрлена во отпад,а тоа ке го правите вака:
Одите најдоле на темата за бришење на истата кликате на вториот Х кај алатките,со таа зададена опција темата автоматски се префрла во ОТПАД
доколку по грешка кликнете на првиот Х темата ке биде избришана но не и зачувана!!!Значи за бришење на целата тема го користите ИСКЛУЧИВО вториот Х
Кога ќе сакате да избришете одделни постови на некоја тема,одите повторно кај алатките и ја притиската предпоследната алатка потоа имате неколку функции: -Пишувате наслов (по ваш избор) -Подоле го наоѓате форумот ОТПАД -Потоа ги селектирате постовите кои сакате да бидат избришани и на крај ја избирате првата опција.
Доколку сакате некој пост од една да го префрлите во друга тема,прво го бришете на истиот принцип (горе наведениот) а потоа од отпад го префрлате во темата која сакате.
За се што не ви е јасно обратете се кај било кој од администраторите.
За проба можете да отворите теми и да напишете во нив неколку постови,па да ги фрлите во отпад.Не експериментирајте за секој случај со веќе постоечките.
| |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Администратори и модератори Пет 05 Сеп 2008, 14:39 | |
| Аleksandar има унапредена функција односно од денес е ГЛОБАЛЕН МОДЕРАТОР | |
|
| |
Aleksandar ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 233 Години : 34 Локација : Кисела вода Занимање : Боди билдер Се чувствувам : Не го сваќам ова ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 70 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Администратори и модератори Чет 04 Сеп 2008, 15:51 | |
| благодарам за дадената функција на форумот ке ја почитувам до макс :D | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Чет 04 Сеп 2008, 14:13 | |
| Ајде нека ти е честито Аце! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Администратори и модератори Чет 04 Сеп 2008, 13:38 | |
| Александар е назначен за модератор на форумот интернет и мобилна технологија. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Администратори и модератори Сре 03 Сеп 2008, 18:42 | |
| Можам да забележам дека форумот здравје сеуште нема ниту една тема.Да напоменам дека оној член што ке има голем број на теми на одреден форум може да стане модератор на истиот. | |
|
| |
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Администратори и модератори Сре 03 Сеп 2008, 17:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Администратори и модератори | |
| |
|
| |
| Администратори и модератори | |
|