| Нови членови :о) Претставете се | |
|
+20Nikicka ~Miss Tete~ huBaBuBa mebruh Irena svezdicka mile_panika Шеќерче Tonci_mkd AlternativeF <^Ange1 of Death^> Nightw@lkeR Vcko Barbie gjoka cyber_shmeker maister Aleksandar GoldenBoy °•MoonLight•° 24 posters |
|
Автор | Порака |
---|
~Miss Tete~ Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 4 Љубовен статус : немажена ЛоЛ Години : 29 Се чувствувам : кул =] Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 8 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 29 Jул 2009, 20:19 | |
| И јас ти посакувам добре дојде и имај пријатни мигови на тормозење | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 29 Jул 2009, 19:35 | |
| dobre dojde Mebruh, imaj ubav prestoj na forumot. Se nadevam ti se dopaga | |
|
| |
mebruh Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 5 Љубовен статус : Љубовен статус Години : 32 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 13 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 1
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 29 Jул 2009, 00:58 | |
| се викам мебрух,живеам во кичево и имам 17 години | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Пон 13 Jул 2009, 15:33 | |
| Благодариме Даниел поздрав и до тебе и мило ми е што ти се допаѓа форумот | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Пон 13 Jул 2009, 15:21 | |
| голем поздрав до месецинка и шекерце од даниел инаце форумот е топ и поздрав до сите |
|
| |
Irena Тормоз
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 83 Години : 35 Локација : Велес Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 179 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 9
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Нед 28 Јун 2009, 01:02 | |
| Епа здраво и од мене ... Ирена од Велес ... 20 години ... А на форумов налетав несакајќи )) Изгледа супер ... Па ќе се дружиме ... Поздрав до сите ... | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Пон 01 Јун 2009, 22:44 | |
| Ники ај ако не ти е тешко претстави ни се Мене особено ме интересира како дозна за форумов? | |
|
| |
svezdicka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 15 Години : 40 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Нед 09 Ное 2008, 22:21 | |
| Eee......супер сте. јас случајно наидив на форумов и искрено мое мислење е дека е Супеер. (абе алал да ви е) | |
|
| |
mile_panika Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 10 Години : 33 Локација : Дома! Занимање : Јадење трице! ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Вто 21 Окт 2008, 16:54 | |
| Хељоуу Даниел-Лимун ПОјше лики ме викаа од тетово 17 године.И најс форум.и то. | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 15 Окт 2008, 18:29 | |
| Добре ни дојде!!! па се надевам почесто дека ќе се читкаме! | |
|
| |
Шеќерче ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 949 ТОРМОЗ порака : Јас сум тормозер на тормозерите :) Љубовен статус : Во врска со mr.PERFECT Години : 34 Локација : Домче Занимање : Студент Се чувствувам : CooL Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 875 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 23
Мојот миленик : Се вика : Туфка
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 15 Окт 2008, 18:25 | |
| тончи добро ни дојде во клубот на најголеми тормозачи.... се надеваме дека ке бидеш почесто дел од овој форум и ти ветуваме пријатна забава | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 15 Окт 2008, 18:15 | |
| | |
|
| |
Tonci_mkd Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 6 Години : 35 Локација : Skopje Занимање : Football ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Zdravoooooooooo Сре 15 Окт 2008, 17:20 | |
| Jas sum Toni imam 19 god. ziveam vo Karpos 1, a za forumov doznav od Mesecinka. Pozz - forumov e bonbona :))) | |
|
| |
AlternativeF Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 36 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Чет 11 Сеп 2008, 23:47 | |
| Хелоу :D јас сум Наташа, 20 години, од Ск, за форумов дознав од Nightwalker. | |
|
| |
<^Ange1 of Death^> Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Zdravo na site!!!! Чет 11 Сеп 2008, 17:53 | |
| Se vikam Miki, so poteklo od Makedonija, no veke nekolku godini ziveam vo Malezija vo gradot Kuala Lumpur. Imam 19 godini i na forumov bev upaten od Nightwalker. Se nadevam na dobra druzba. Pozdrav do site.
| |
|
| |
Nightw@lkeR ВИП-ТоРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 179 ТОРМОЗ порака : Времето е преспоро за оние кои чекаат, пребрзо за оние кои се плашат, предолго за оние кои жалат, прекратко за оние кои се радуваат... Но за оние кои љубат, времето е ВЕЧНОСТ! Години : 37 Локација : Скопје Занимање : Студент ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 74 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 10 Сеп 2008, 16:06 | |
| Здраво на сите. Се викам Рашко, имам речиси 21 година, и сум студент на филолошки факултет, англиски јазик. За форумов дознав случајно, шетајќи низ интернет, без некоја цел:). Се надевам дека ќе наидам на согласување со секој од вас и дека подобро ќе се запознаеме, бидете ми поздравени. | |
|
| |
Vcko Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 33 Локација : карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Пет 05 Сеп 2008, 13:47 | |
| Холла! Моето драгоцено име е Владимир - Вцко.До сега имам доживеано 17 год,Живеам во Карпош 1... Г-дин GoldenBoy ми кажа дека форумов ке го биде и дека има мн фини људи. Доста е за почеток,се читаме понатаму..... Поззз | |
|
| |
Barbie Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 47 Години : 35 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Чет 04 Сеп 2008, 18:41 | |
| Епа ајде еве и ја да си се претставам=) Име: Кате Возраст: цели 19 години
За форумот дознав од шекерче! Многу си ја сакаааам :D | |
|
| |
gjoka Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 42 Локација : Карпош 1 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 03 Сеп 2008, 17:40 | |
| - Месечинка напиша:
- Ајде нови членови претставете се
Како дознавте за форумот тормозење? Вашата возраст,име.. :о) мојата возраст 26 име ѓоко пол машки дознав од goldenBoy | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 03 Сеп 2008, 17:40 | |
| Здраво...здраво добро ни дојде па почесто да не дружиш | |
|
| |
cyber_shmeker Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 1 Години : 36 ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 0 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 03 Сеп 2008, 17:38 | |
| Здраво, Јас сум Боби и имам 20год Со форумот ме запозна Golden Boy Позз до сите
Последната промена е направена од cyber_shmeker на Сре 03 Сеп 2008, 17:42. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: ааааа Сре 03 Сеп 2008, 11:50 | |
| Видија ти неа, јас тука инкогнито, а она одма ме издава. ако ако! кај си ма Ани ма КУЌО СТАРА! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се Сре 03 Сеп 2008, 11:43 | |
| Филип? | |
|
| |
maister ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 376 Години : 37 Локација : Скопје Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 717 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 18
| Предмет: е како дознаваме Сре 03 Сеп 2008, 11:36 | |
| Ани, она ако не зарази некого со форум - кој друг!!! за форумов :D :D :D | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Нови членови :о) Претставете се | |
| |
|
| |
| Нови членови :о) Претставете се | |
|