| Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Саб 12 Сеп 2009, 16:29 | |
| Дома бев околу 03:30 бев на роденден и си поминав | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Саб 05 Сеп 2009, 13:38 | |
| Вчеар бев во Ало Ало со другарчињата, пиевем интересни коктелчиња, посебно мојот (Screaming Orgazam ). И се тапосавме на крај па после накај парк да се вратиме во нормала | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Саб 05 Сеп 2009, 03:48 | |
| Јас бев карши канал5 на кеј и имаше забава и музика во живо потоа на кратко во карпош 1 гледав фудбал | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Саб 05 Сеп 2009, 03:44 | |
| На прошетка во парк, на плоштад имаше некаква забава. И конечно домче | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 03 Сеп 2009, 17:52 | |
| Тигарчиња за жал нема. Ама лавови и леопарди има. Најубав ми е црниот Јагуар | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 03 Сеп 2009, 13:37 | |
| го видовте ли кралот лав и тигарчињата? Сакам да појдам да ги видам | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 03 Сеп 2009, 10:47 | |
| Вчеара си бев во Зоолошката ни градина со другарка, си се изнашетавме и изнагледавме животинки, па после собравме уште другарчиња, отидовме на кафица покрај кеј и многу беше убаво кафето и CooL ден ми беше. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Вто 01 Сеп 2009, 11:15 | |
| Вчера си бев домче, малку на тормозење, малку гледање телевизија и малку дремчење. Си се релаксирав со вас и супер ми беше | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 27 Aвг 2009, 16:58 | |
| А тек кај крстот како е убаво | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 27 Aвг 2009, 04:02 | |
| На ВИДИКОВЕЦ Со Хубабуба. Денеска ми беше еден од НАЈУБАВИТЕ денови во животот. Без некоја посебна причина. Видиковец е ПРЕУБАВО место!!! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 23 Aвг 2009, 04:10 | |
| Само што се прибрав Со Хубабуба бевме во коктел бар, си поминав ПРЕ,ПРЕ,ПРЕУБАВО!!! Јас пиев Frozen blue Pina Colada ммм.. Изгледаше МНОООООГУ поубаво од сликава На името на коктелот на мастиката не ми текнува, ама неговиот вака изгледаше само што беше портокалов: | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 21 Aвг 2009, 04:29 | |
| се прибрав пред 20 минути,а бев прво во македонска куќа(поранеша опатија). . .па после бев у колосеум и платив влез 300 денари и одма излегов и се врнав пак у македонска куќа. . .аа си поминааав супееер | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Сре 12 Aвг 2009, 02:44 | |
| Со Хубабуба бевме во еден арапски ресторан Аладин. Јадевме арапска салата, арапско лепче и пирошка со сос. Мора да отидете таму, атмосферата е многу убава. Од таму на колачиња (бел сон или така нешто) и ајриш кафе во Египет. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пон 10 Aвг 2009, 03:10 | |
| | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| |
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| |
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 07 Aвг 2009, 01:13 | |
| Претпортавувам дека келнерка ве служела | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 07 Aвг 2009, 01:11 | |
| - Nikolaj напиша:
- еј јас па поминав од шетање покрај Ања.. добри палачинки имаат тамо? баш треба да ги пробам ако се вкусни
Јас и Хубабуба мислевме дека има палачинки и во парк, ама немало и се зезнавме а веќе седнавме па моравме нес да нарачаме. А ваму на кеј се прва лига палачинките... Само малку ја утнаа работата изгледа Хубабуба повеќе им се свиѓаше па него му ставиле повеќе крем во палачинката Кај мене трчи, трчи сопни се | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 07 Aвг 2009, 01:07 | |
| еј јас па поминав од шетање покрај Ања.. добри палачинки имаат тамо? баш треба да ги пробам ако се вкусни | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| |
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 07 Aвг 2009, 01:03 | |
| Бев во Ања во парк на нес... Од таму во Ања на кеј на кока кола и палачинка со крем, банана и шлаг... Натупанета се прибрав дома сега пред дваесетина минутки.. И со Хубабуба баш се критикував залудно правам стомачни секој ден кога јадам палачинки, хумбургери, пијам 100 кафиња на ден.. Ама битно супер си пројдов | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 26 Jул 2009, 03:12 | |
| Со златото мое си бевме кај мене на тераса, си имавме вечера со запалени свеќички. ждеревме пица и локавме пиво После си гледавме филмче | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пет 24 Jул 2009, 00:35 | |
| Само што се прибрав, бев кај љубовта моја си таложевме мрснотии со нашите заразни чипсови, гледавме убаво филмче, пиевме сокче, па шетавме низ населба, па јадевме блок чоколадце и еве ме сега домаааааааа... Се на се, се дебелеевме | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Чет 16 Jул 2009, 16:02 | |
| Се прибрав во 8:00 бевме во Битола по дискачи, па на Велешко во 6:00 и си поминавме Лудо и Незаборавно | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Вто 14 Jул 2009, 00:25 | |
| Се прибрав пред пола саат, бев во Костарика, па во Египет со хубабуба.. Си поминав преубавооооо... Се направив тупан и сега малку на Тормозење да тормозам па да си легнам. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
| |
|
| |
| Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
|