| Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 15 Мар 2009, 21:19 | |
| Со Хубабуба се преибравме пред 2 саати бевме во парк на прошетка на убавово сончево временце | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Вто 20 Јан 2009, 01:40 | |
| бев в'село,се вратив во 22:40 и си поминав тапа. . | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пон 19 Јан 2009, 17:21 | |
| Се прибрав во 1:00, бев во невладината организација и супер си поминавме, си направивме журка.. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пон 19 Јан 2009, 16:52 | |
| бев во сити се приврав во 5 си поминав лудило бдв | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Пон 19 Јан 2009, 03:04 | |
| Се прибрав пред пола саат, бев кај Хубабуба на гости, грицкавме чипсови и гледавме тв | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2089 Години : 39 Локација : Скопје-Карпош1 Занимање : Студент Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1139 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 17
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 18 Јан 2009, 17:21 | |
| Се прибрав во 3:30 сабајле, бев на една партија билијард па после во Хавана и си поминав Супер. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 18 Јан 2009, 05:44 | |
| Се прибрав пред 15-20 минути, бев во Костарика на фурнаринки и руска, па на кафе во Сезан, па на лаф муабет на старото место и СУПЕР си поминав. | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Саб 17 Јан 2009, 03:51 | |
| Се прибрав пред 20-30 мин. бев кај Хубабуба и си поминав супер | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 11 Јан 2009, 05:53 | |
| Се приправ пред точно 53 миниту, бев во Ало Ало, па во Колосеум и домче.. . . Си поминав онака опуштено а во Колосеум и малку нервозно заради турканиците.... . . . И ОНДАК ТО | |
|
| |
GoldenBoy ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 04 Јан 2009, 20:16 | |
| Се прибрав пред саат и пол, бев во парк да се порадувам на снегчето и си поминав супер се изнасликав! | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Се прибрав... Бев... и си поминав... Нед 04 Јан 2009, 05:18 | |
| Се прибрав пред 20 минути бев кај Хубабуба и си пројдов супер.. Чипс како и секогаш, а кога има чипс неможам а да не си поминам супер Каков микс си направивме од 3 вида чипс и смокички мх мх мх МЕРАЦИ! | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
| |
|
| |
| Се прибрав... Бев... и си поминав... | |
|