| Големиот брат | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Magdalena Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 33 Љубовен статус : Слободна ко птица Години : 38 Локација : Скопје Занимање : Вработена Се чувствувам : Одлично Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 78 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Маца
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 25 Окт 2009, 22:20 | |
| Јас па ко да разбрав дека ќе останат и двајцата во куќата а Вики одлучува само кој од нив двајца ќе се бори за 100.000 евра а кој не. ама незнам може грешам јас. Ќе видиме | |
|
| |
Renata Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 38 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Пандурка
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 25 Окт 2009, 21:16 | |
| - Magdalena напиша:
- Влегоа Кики и Карло во куќата
Да не се мрднеа психилки и да не почнеа да цмиздрат може немаше ни да ги пушти велики брат во куќата. ама у понеделник Вики одлучува дали Кики или Карло останува во куќата. Колку што разбрав еден од нив испаѓа у понеделник а др. останува. Незнам не ме држете за збор | |
|
| |
Magdalena Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 33 Љубовен статус : Слободна ко птица Години : 38 Локација : Скопје Занимање : Вработена Се чувствувам : Одлично Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 78 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 25 Окт 2009, 16:27 | |
| Влегоа Кики и Карло во куќата | |
|
| |
Renata Тормозче
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 34 Години : 38 Локација : Скопје Се чувствувам : Грррр..... Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 85 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 0
Мојот миленик : Се вика : Пандурка
| Предмет: Re: Големиот брат Саб 24 Окт 2009, 20:35 | |
| - Magdalena напиша:
- Ова го пратам редовно, барем кога можам.
Сега ми се ептен смешни Кики, Вики и Карло ама малку претераа требаше 2-3 дена да бидат во тајната соба а не цела недела. Потпишувам Инаку фаворит ми е Џорџе | |
|
| |
Magdalena Тормозче
| Предмет: Re: Големиот брат Саб 24 Окт 2009, 20:13 | |
| Ова го пратам редовно, барем кога можам. Сега ми се ептен смешни Кики, Вики и Карло ама малку претераа требаше 2-3 дена да бидат во тајната соба а не цела недела. | |
|
| |
Nikicka Супер ТОРМОЗ модератор
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
Мојот миленик : Се вика : Глувчо
| Предмет: Re: Големиот брат Саб 24 Окт 2009, 14:46 | |
| Во понеделник кога ќе испадне некој од куќата влегуваат Карло и Кики | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
Мојот миленик : Се вика : Торко
| |
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
Мојот миленик : Се вика : Трубаревка
| Предмет: Re: Големиот брат Пет 23 Окт 2009, 00:28 | |
| Помина и туширањето УСПЕШНО сега останува да чекаме да ги внесат во куќата | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 2919 ТОРМОЗ порака : Тоа што нема да ме убие, ќе ме направи посилна! Љубовен статус : Во совршена и идилична врска Години : 37 Локација : Пред компјутер Занимање : Студент Се чувствувам : Вљубено Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 3036 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 60
| Предмет: Re: Големиот брат Чет 22 Окт 2009, 19:19 | |
| - Nikicka напиша:
- Што се случи ?
Дозна ли Вики дека Карло е во тајната соба? Ники колку што разбрав знае Вики дека Крло е во тајната соба и сега има за задача да носи храна и за двајцата исто така да ги скрие и двајцата во куќата за туширање. Ова го прочитав на нет ама ништо од тоа не видов на ТВ така да незнам колку е се ова тоно | |
|
| |
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 748 ТОРМОЗ порака : Јас сум госпогица Тормозерка Љубовен статус : Free Години : 33 Локација : Домче Занимање : Студентка Се чувствувам : Фино Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1815 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 36
| Предмет: Re: Големиот брат Чет 22 Окт 2009, 15:11 | |
| Што се случи ? Дозна ли Вики дека Карло е во тајната соба? | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Сре 21 Окт 2009, 22:19 | |
| Големиот брат како ги дупчи леле леле Да се држат за нос, ги тера глупости да прават им се смее | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Големиот брат Сре 21 Окт 2009, 00:15 | |
| Дечки јас сум ПЕ*ЕР
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:22. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 457 ТОРМОЗ порака : Биди и ти... дел од ТОРМОЗЕЊЕ :D:D:D Љубовен статус : СРЕЌНО ЗАЉУБЕН Години : 38 Локација : Ѓорче Занимање : Студент Се чувствувам : Среќно Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 977 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : 40
| Предмет: Re: Големиот брат Вто 20 Окт 2009, 21:40 | |
| - Nikicka напиша:
- Ќе биде поинтересно со Кики и Карло сега
Ќе пукне брука, ќе почне нашана да се разголува. Гнасна, посрана. Брука!!! И нашле посрани гаќи, што да очекуваме од неа? Кој знае што се ќе почне да се случува во куќата | |
|
| |
| Предмет: Re: Големиот брат Вто 20 Окт 2009, 21:02 | |
| Ќе биде поинтересно со Кики и Карло сега | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
БРОЈ НА Тормоз ПОСТОВИ : 591 Години : 39 Е Баш вака : ПОЕНИ ЗА АНГАЖИРАНОСТ : 1581 ВАШИОТ РЕЈТИНГ : -4
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Големиот брат Пет 16 Окт 2009, 16:44 | |
| Дечки јас сум ПЕ*ЕР
Последната промена е направена од Nikolaj на Саб 24 Окт 2009, 16:22. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Пет 16 Окт 2009, 11:13 | |
| Mене ми е Драгица антипатична. Според мене има некој психички проблем,менува расположенија, изводи, се преправа, сака се да биде по нејзино, сака да ја молат, да владее, сите од нејзе да се зависни и на сето тоа таа се сити. Се ова ја прави среќна, многу тмурна, депресивна и осамена личност е. Не верувам дека личност како неа во реалниот живот има пријатели. Гледајќи ја на ТВ ме иритира во реалноста едвај би се воздржала да не и се изнавикам. Се на се ептен лоша личност. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Големиот брат Вто 13 Окт 2009, 22:47 | |
| Дечки јас сум ПЕ*ЕР
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Пет 09 Окт 2009, 16:42 | |
| Ај баш да видам што прават | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 04 Окт 2009, 01:59 | |
| | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 04 Окт 2009, 01:55 | |
| еве една информација Сексуална криза во куќата на Големиот брат! Јована Павловиќ - девојката која стана позната по храбрите провокации, полека почна да попушта пред своите сексуалните потреби. Од првиот ден на шоуто, јавноста можеше да ужива во голотијата на нејзините облини, а претставничката на Краљево деновиве ги почести и со директен пренос од еден нејзин мал сексуален ритуал. 22-годишната старлета, како што самата се претставува, нема ни срам ни перде! Откако претходната вечер камерата ја улови како во спалната соба ја стави раката во своите гаќички, следниот ден, таа не издржа до вечерта и тоа го направи повторно, но овој пат покрај базенот. Како што првиот пат не и сметаше тоа што Тања спие до неа, овој пат во намерата не ја запреа ни љубопитните погледи на нејзините состанари. Според коментарите што можат да се прочитаат по многу форуми, многу фанови се прашуваат дали Јована паднала во сексуална криза па проблемот го решава така што сама се задоволува. Некои отишле и предалеку со своите коментари па пишувале дека Радиша ја заразил Јована со некоја болест откако ја користел нејзината крпа. Но, дека Јована не се срами пред камерите покажа многу пати, па можеби и ова е само дел од нејзината игра. | |
|
| |
huBaBuBa ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 04 Окт 2009, 01:41 | |
| Онаа Сандра не е лоша | |
|
| |
°•MoonLight•° ToРмОзЕр
| Предмет: Re: Големиот брат Нед 04 Окт 2009, 01:38 | |
| Луѓето во куќата се заникаде а и како не би биле Па кој нормален би отишол таму За Виолета не коментирам (се е кажано) а од машките нема ни од нив некој посебно да издвојам сите се бљак и физички изглед и карактер ама баш се... Можеби за Виолета највеќе си збориме тука зошто е единствена од Македонија. Кој знае.. | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Големиот брат Саб 03 Окт 2009, 23:46 | |
| Дечки јас сум ПЕ*ЕР
|
| |
| Предмет: Re: Големиот брат Саб 03 Окт 2009, 20:53 | |
| Гледам кога имам време и онаа Вики ни малку не ми се допаѓа. Даница ми е најсимпатична од девојките и Индијана е тука некаде. Ако ништо друго се гледа дека не се расипани девојки | |
|
| |
Nikolaj Тормозохолик
Мојот миленик :
| Предмет: Re: Големиот брат Сре 30 Сеп 2009, 23:24 | |
| Дечки јас сум ПЕ*ЕР
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Големиот брат | |
| |
|
| |
| Големиот брат | |
|